COMPRA PÚBLICA INNOVADORA

l

PERFIL ECONÒMIC I ÀREES EMPRESARIALS

INVERTIR A ALMASSORA

l

ENTITAT DE GESTIÓ I MODERNITZACIÓ

foto

Merche Galí Alfonso

Alcaldessa d´Almassora

Salutació

Almassora està enclavada en el triangle de la ceràmica, amb una indústria dedicada fonamentalment a este sector, però que també despunta en logística i innovació. Les nostres excel·lents comunicacions per carretera, la proximitat al Port de Castelló i la connexió amb els aeroports de Castelló i València ens situen en un punt privilegiat per a consolidar la marca industrial de qualitat i atraure noves inversions.

De fet, Almassora forma part de la xarxa Invest in Cities, Ciutats Atractives per a la Inversió, des de la que exporta les seues fortaleses al teixit industrial exterior. La principal són les pròpies empreses, amb les que treballem per a crear la primera Entitat de Gestió i Modernització i junt amb les quals hem llançat el pioner programa de Compra Pública Innovadora. L’aliança amb l’Agència Valenciana d’Innovació, la més quantiosa de la província en termes econòmics, ens permet ja estretir llaços amb les empreses per a enfocar les demandes de béns i servicis a les solucions que oferixen els propis polígons d’Almassora.

La seua posada al punt ha ocupat bona part de la gestió municipal en els últims anys i seguirà fent-ho d’ara en avant per a deixar arrere velles etiquetes. Així, els fons FEDER de la Unió Europea han permés substituir l’antic enllumenat per leds, en una aposta pel compromís amb el medi ambient i l’eficiència energètica. La incorporació de carrils bici ja connecta la zona urbana amb estos espais per a millorar el trasllat de les plantilles i les millores en accessos, videovigilancia, imatge pública i gestió de residus estan en tramitació.

En esta terra d’oportunitats, les sinergies amb les empreses han començat ja per a obrir els dos últims polígons del nostre PGOU: el SUPOI-1, entre el polígon Millars i la rambla del riu, i el SUPOI-9, més allunyat de la població i situat junt amb el SUPOI- 8, en el límit més a l’oest del terme municipal. Són el futur per als que volen instal·lar-se ací i crear treball. Els oferim agilitat en la tramitació de llicències, una situació estratègica i una fiscalitat d’acord amb els beneficis que la seua activitat genera a Almassora.

Vos donem la benvinguda a este espai virtual i que ens visiteu per a conéixer de primera mà els atractius de la nostra marca.

Merche Galí Alfonso
Alcaldessa d´Almassora