COMPRA PÚBLICA INNOVADORA

l

PERFIL ECONÒMIC I ÀREES EMPRESARIALS

INVERTIR A ALMASSORA

TRASPASSOS DE NEGOCIS

ENTITAT DE GESTIÓ I MODERNITZACIÓ

foto

María Tormo Casañ

Alcaldessa d´Almassora

Salutació

Almassora és terra d’oportunitats amb un teixit industrial sòlid, afavorit pels prop de cinc milions de metres quadrats de sòl industrial, que es tradueixen en un total de 14 polígons. Així ho constata la seva ubicació estratègica en la zona de la Plana, gràcies a la seva bona connexió amb les principals vies de comunicació, així com amb el port de Castelló i la futura estació intermodal.

Actualment, més de mig miler d’empreses estan instal·lades en la nostra localitat, encara que l’objectiu sempre és atraure noves inversions que permeten afermar el vessant econòmic i crear llocs de treball. Per a modernitzar i donar impuls a les zones industrials, es va optar per crear una Entitat de Gestió i Modernització (EGM) en el SUPOI-8, el de major envergadura del municipi. I en aquesta línia volem continuar treballant, en la d’impulsar una col·laboració publicoprivada efectiva en més àrees industrials.

Altres pilars que resulten claus en aquest terreny són la sostenibilitat, la innovació, la necessitat de garantir la competitivitat a través del valor afegit, o l’ús de les noves tecnologies aplicades a la producció. El sector insígnia per excel·lència, com és el clúster ceràmic, és un clar exemple de superació constant, disseny, qualitat, perfeccionament i esperit emprenedor. El taulell és generador de riquesa a Almassora i un dels principals valedors en l’exterior de la nostra població, per això, sempre trobarà el suport incondicional d’aquest Ajuntament.

Per a avançar en una economia circular capaç de generar noves oportunitats, continuarem fent costat a les empreses i als seus treballadors en totes aquelles competències que ens són pròpies com a ajuntament, alhora que sol·licitarem a les institucions totes aquelles subvencions que ens permeten continuar creixent, amb la vista posada en els fons europeus i en l’Agenda 2030.

María Tormo Casañ
Alcaldessa d´Almassora